Wednesday, July 13, 2011

Debaran kian terasa

Assalamualaikum.

Semoga semua berada dalam keadaan sihat.Sihat jasmani dan rohani.Tak sabar rasanya mahu bersua muka dengan sahabat-sahabat lama setelah lama berpisah.Hehe.

Tak ada nak share apa pun actually just nak meluahkan perasaan tak sabar hendak bertemu.Sedih juga sebenarnya ramai yang tidak dapat hadir. Tapi inshaallah ukhuwwah tu bukan sekadar berjumpa bersama. Kalau boleh saling mendoakan pun inshaallah dah cukup bagus.

Jadi di doakanlah yang tak dapat hadir semoga diberi kemudahan dan kejayaan dalam setiap bidang yang diceburi. Dan bagi yang akan memulakan perjalanan didoakan agar selamat sampai nanti ke Perlis.

Terima kasih kepada organizer yang bersusah payah plan berminggu-minggu untuk pertemuan ini. Moga pertemuan ini kita dapat something yang berharga dan bukan sekadar berjumpa-jumpa kosong sahaja.

Tak sabar rasanya nak lihat perubahan-perubahan di wajah sahabat-sahabat.Perubahan di MATRI juga.Hehe.

Selamat bereunion.

Inshaallah jumpa di Perlis.

Wallahualam.

4 comments: